Salgs- og leveringsbetingelser

Bestillingen skal ske minimum 24 timer før afhentning 

Priser og aftaleindgåelse
Alle de angivne priser er inkl. dansk moms og eventuelle afgifter. Der tages forbehold for pris- og trykfejl samt udsolgte varer. Al aftaleindgåelse sker på dansk.

Bestilling
Når du bestiller varer via www.detlillekokken.dk skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Herefter modtager du en ordrekvittering af din bestilling via e-mail.

Afbestilling
Afbestilling kan foretages på telefon 31233277 og skal foretages minimum 48 timer før leveringstidspunktet

Fortrydelsesret
Bemærk, at der ikke ydes fortrydelsesret på ferske fødevarer, jf. Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2, nr. 1.

Reklamation
Skulle du mod forventning modtage en vare du ikke er tilfreds med bedes du rette henvendelse til Det lille køkken på telefon 31233277 straks efter modtagelse af maden eller den efterfølgende hverdag.

Betalingsmuligheder
Betaling kan alene ske med de anerkendte betalingskort, der fremgår af hjemmesiden i forbindelse med Kundens betaling. Beløbet trækkes først på Kundens konto, når varen er leveret. Det debiterede beløb vil fremgå af Kundens kontooversigt.

Det lille køkkens betalingsløsning er baseret på SSL-standarden, hvilket betyder, at de oplysninger, som afgives i forbindelse med betalingstransaktionen, beskyttes ved hjælp af kryptering. Kort- og kontooplysninger videresendes krypteret til indløsning og validering, og oplysningerne hverken registreres eller gemmes i øvrigt af Det lille køkken.

Når du handler på www.detlillekokken.dk, betaler du ingen gebyrer til virksomheden for at bruge dit betalingskort.

Billeder på hjemmesiden
Menu beskrivelsen er gældende, billederne er kun stemningsbilleder, og kan ikke tages for at være rettens korrekte udseende og indhold.