Her er vores menuforslag til en skøn nytårsaften
Ring og hør om dvs tilvalg og ønsker
Nytårsmenu 1DKK379
FORRET
- Gambas al ajillo (tigerrejer) på sprød salat og friske krydderurter, hertil hjemmelavet aioli og hjemmebagt surdejsbrød.
HOVEDRET
- Bøf af højeste kvalitet, Prime Steer, New Zealandsk oksemørbrad, kartoffelgratin på rødbede puré, smørstegte gulerødder og bagt pastinak, hertil en skøn rødvinsglace.
DESSERT
- Louisa´s cheesecake
Den dejligste lime cheesecake med solbærcoulis, pyntet med friske bær og et drys stjernestøv
Nytårsmenu 2DKK399
FORRET 1
- Gambas al ajillo (tigerrejer) på sprød salat og friske krydderurter, hertil hjemmelavet aioli og hjemmebagt surdejsbrød.
FORRET 2
- Cremet jordskokkesuppe med sprødstegt seranoskinke. Og hjemmebagt surdejsbrød.
HOVEDRET
- Bøf af højeste kvalitet, Prime Steer, New Zealandsk oksemørbrad, kartoffelgratin på rødbede puré, smørstegte gulerødder og bagt pastinak, hertil en skøn rødvinsglace.
DESSERT
- Louisa´s cheesecake
Den dejligste lime cheesecake med solbærcoulis, pyntet med friske bær og et drys stjernestøv
BESTIL PÅ mad@Detlillekokken.dk
Menuen skal bestilles senest d. 28/12. Vejledning medfølger. Og kan derefter afhentes d. 31/12 mellem kl. 11 og 13.