Her er vores menuforslag til en skøn nytårsaften

Ring og hør om dvs tilvalg og ønsker

Nytårsmenu 1DKK379

FORRET

  • Gambas al ajillo (tigerrejer) på sprød salat og friske krydderurter, hertil hjemmelavet aioli og hjemmebagt surdejsbrød.

HOVEDRET

  • Bøf af højeste kvalitet, Prime Steer, New Zealandsk oksemørbrad, kartoffelgratin på rødbede puré, smørstegte gulerødder og bagt pastinak, hertil en skøn rødvinsglace.

DESSERT

  • Louisa´s cheesecake
    Den dejligste lime cheesecake med solbærcoulis, pyntet med friske bær og et drys stjernestøv

Nytårsmenu 2DKK399

FORRET 1

  • Gambas al ajillo (tigerrejer) på sprød salat og friske krydderurter, hertil hjemmelavet aioli og hjemmebagt surdejsbrød.

FORRET 2

  • Cremet jordskokkesuppe med sprødstegt seranoskinke. Og hjemmebagt surdejsbrød.

HOVEDRET

  • Bøf af højeste kvalitet, Prime Steer, New Zealandsk oksemørbrad, kartoffelgratin på rødbede puré, smørstegte gulerødder og bagt pastinak, hertil en skøn rødvinsglace.

DESSERT

  • Louisa´s cheesecake
    Den dejligste lime cheesecake med solbærcoulis, pyntet med friske bær og et drys stjernestøv

BESTIL PÅ mad@Detlillekokken.dk

 

Menuen skal bestilles senest d. 28/12. Vejledning medfølger. Og kan derefter afhentes d. 31/12 mellem kl. 11 og 13.