Her er vores menuforslag til en skøn nytårsaften

Ring og hør om dvs tilvalg og ønsker

Nytårsmenu 1DKK329

FORRET

  • Lakserilette, rørt varmrøget laks fra Centralrøgeriet i Bjæverskov, på sprød salat med tigerrejer og friske grønne asparges, pyntet med ørredrogn. Hertil dild-olie og hjemmebagt foccacia brød.

HOVEDRET

  • Bøf af dansk kalvemørbrad med salvie smør, på gulerods puré, rosmarin bagte rodfrugter, balsamico bagte skalotteløg, syltede bolsjebeder og bøgehatte. Hertil kraftig glace og friske ærteskud.

DESSERT

  • Lime cheesecake med hindbærcoulis, pyntet med friske hindbær og stjernestøv.

Nytårsmenu 2DKK379

FORRET 1

  • Lakserilette, rørt varmrøget laks fra Centralrøgeriet i Bjæverskov, på sprød salat med tigerrejer og friske grønne asparges, pyntet med ørredrogn. Hertil dild-olie og hjemmebagt foccacia brød.

FORRET 2

  • Bresaola med smørstegte friske asparges, på frisk rucola toppet med basilikumolie og høvlet parmesan. Hertil hjemmebagt foccacia brød.

HOVEDRET

  • Bøf af dansk kalvemørbrad med salvie smør, på gulerods puré, rosmarin bagte rodfrugter, balsamico bagte skalotteløg, syltede bolsjebeder og bøgehatte. Hertil kraftig glace og friske ærteskud.

DESSERT

  • Lime cheesecake med hindbærcoulis, pyntet med friske hindbær og stjernestøv.

BESTIL PÅ 31233277

 

Menuen skal bestilles senest d. 28/12. Vejledning medfølger. Og kan derefter afhentes d. 31/12 mellem kl. 12 og 14.